Diensten

U kunt bij ons terecht voor onderstaande producten en diensten. Mocht u meer informatie wensen neem dan gerust contact met ons op via 06-23357150 of via ons contactformulier.

Water en Sanitair

Waterinstallaties zijn noodzakelijke voorzieningen bij nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden. Het houdt dan niet op bij een kraan, wastafel en afvoer. Nee, u bent op zoek naar sanitair en accessoires die passen bij uw smaak en uw nieuwbouw- of renovatieproject. Installatiebedrijf Erinkveld helpt u bij uw keuze. Wij leveren assortimenten van vele bekende merken zoals hansgrohe, Geberit, Grohe, Sealskin, Duravit, etc. Aan u de keuze. Wij verzorgen de volledige installatie van waterleiding en afvoer tot leveren en monteren van alle mogelijke sanitair en bijbehorende accessoires.

Gas

Ook voor gasinstallaties geldt dat dit een noodzakelijke voorziening is. Voor een fijn wooncomfort is een gasinstallatie onontbeerlijk. Installatiebedrijf Erinkveld gaat graag met u in gesprek wat uw wensen zijn ten aanzien van de gasinstallatie in uw nieuwbouw traject. Gaat u een monumentale woning renoveren en treft u een oude installatie aan en heeft u daar twijfels over? Neem gerust contact met ons op. Na 40 jaar ervaring is er nog maar weinig wat wij niet gezien hebben. Wij kunnen u dan ook van een betrouwbaar advies voorzien.

Onderhouds- en Servicedienst

Voor bedrijven, gemeenten en woningcorporaties biedt installatiebedrijf Erinkveld een onderhoud- en servicedienst aan. Deze diensten houden in dat u kunt bellen met ons zodra zich een storing voordoet in bv. uw verwarmingsinstallaties of een water- of gaslekkages is geconstateerd. In overleg met u kunnen we bepalen welke diensten u wilt afnemen en welke reactietijden daarbij gewenst zijn.

Verwarming

Een goede verwarmingsinstallatie verhoogd het wooncomfort in uw woning, kantoor of andere woon- of werkomgevingen. Een verwarmingsinstallatie komt in vele soorten van traditionele centrale verwarming, tot wand- en vloerverwarming. En ook daar zijn weer diverse keuzes mogelijk, zoals hoge rendementketels of zonneboilers. Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden en zullen u van het best passende advies voorzien.

Dak- en Zinkwerken

Dakbedekking en waterafvoeren zijn belangrijk om gebouwen droog te houden. Een lek dak of niet goed werkende afvoersystemen leiden tot vochtige muren of vloeren met tot gevolg schimmelvorming of erger hout- of betonrot. Installatiebedrijf Erinkveld adviseert u graag over hoe u uw (plat)dak beschermt tegen de elementen en licht u de verschillen toe tussen PVC, zink of koper en de toepasbaarheid van deze materialen. Het resultaat is een duurzame oplossing voor vele jaren.